Tweak / Sparql nieuw op ons netwerk !

Vanaf februari 2017 is een nieuwe aanbieder aan ons netwerk gekoppeld. Tweak / Sparql. Dit is een vernieuwende provider vooral toekomstgericht. Je kunt er een pakket afsluiten zonder tv. Steeds meer gebruikers hoeven geen  tv omdat men via internet sites kijkt. Tweak speelt daar op in met een 1000 Mbit pakket voor maar € 30,42 per maand !!  Wil je wel televisie erbij dan kan dat natuurlijk. Je hebt dan het Sparql tv pakket met meerdere opties. Kijk op de website van Tweak voor meer info.   https://www.tweak.nl/

 

 

 

CanalDigitaal draagt pakket over aan VAIBR

Alle klanten van CanalDigitaal hebben eind november 2016 een schrijven ontvangen over de overdracht van het pakket. Vanaf 1 januari 2017 worden de diensten geleverd door VAIBR. CanalDigitaal gaat zich richten op de satelietmarkt.  Daarom is VAIBR in beeld gekomen. Dat is een full service internet provider en daarmee een partij die glasvezel als kern activiteit heeft. De partijen zeggen dat de dienstverlening ongestoord wordt doorgezet. Mooie van de overgang is dat VAIBR in de basis een snelheid biedt van 500 Mb/s zonder aanpassing van de kosten !!  Nadere info vindt u op www.vaibr.nl of telefonisch 0418.226022. Onderstaand vind u de link naar de brief die aan de klanten is verstuurd.

Canal wordt VAIBR

 

Trined in moeilijkheden

Zoals u heeft kunnen lezen in de media verkeert onze aanbieder Trined in financiële moeilijkheden. Daarover hebben wij gesprekken gevoerd met onze netwerkbeheerder E-Fiber. Wat daaruit duidelijk wordt is dat in elk geval de dienstverlening van Trined wordt doorgezet. Als klant gaat u niets merken van deze moeilijkheden. Via onderstaande links komt u op publicaties in de media over dit onderwerp.

Nieuwsbrief november 2016

Het is even stil geweest. Toch zijn er volop ontwikkelingen. Zo is ook de rol van BoekelNet anders geworden.  Zie bijgaande nieuwsbrief voor meer info.

nieuwsbrief november 2016 BoekelNet

 

 

Boekels netwerk krijgt navolging

E-Fiber gaat uitbreiden.

Afgelopen week is het aandeel van de stichting BoekelNet in het Boekelse glasvezelnetwerk overgenomen door E-Fiber. Reden is dat externe financiers toekomst zien in het “Boekels model” en op dezelfde manier in meer gemeenten een gebiedsdekkend netwerk aan willen leggen. Een voorbeeld is het nieuwe netwerk dat in de gemeente Landerd wordt aangelegd.

Investeringen terug naar gemeenschap. 

Na ruim 3 jaar is Boekel nog steeds de enige gemeente in Nederland waar succesvol een gebiedsdekkend netwerk is aangelegd. Een grote investeerder wil dit samen met E-Fiber ook elders zo gaan doen. BoekelNet heeft in 2012 kunnen investeren dankzij lokale ondernemers en de gemeente. Die hebben niet geïnvesteerd met het doel langdurig een netwerk te exploiteren. Doelstelling was dit project op gang te brengen. Nu een marktpartij brood ziet in dit netwerk en daar fors in wil gaan investeren is de keuze gemaakt de aandelen in het netwerk te verkopen. Alle oorspronkelijke investeringen met bijkomende kosten zijn terugbetaald en daarmee is het risico voor de gemeenschap fors minder.

Voor u verandert er niets. 

Verandert er iets voor de klant ?  Nee. BoekelNet heeft vastgelegd dat er een gebiedsdekkend en open netwerk blijft bestaan. De rol van BoekelNet verandert niet, wij blijven toezicht houden op het netwerk. Ook blijven de drie aanbieders hun diensten voortzetten. Wel komt er meer financiële armslag. Ons netwerk wordt onderdeel van een groter geheel en daarmee interessanter voor aanbieders. Daarmee hopen we meer dienstaanbieders op ons netwerk te krijgen. Deze stap moet gaan bijdragen aan een langdurig succes van ons (nog steeds enige) gebiedsdekkende netwerk.

Nieuwsbrief januari 2016

Ook in 2016 blijven we werken aan goede dienstverlening en uitbreiding van ons aanbod. Lees hierover in onze nieuwsbrief van januari. Klik daarvoor op bijgaande link. nieuwsbrief advertentie januari 2016 BoekelNet

Nieuwsbrief december 2015

In onze nieuwsbrief van december vertellen we over de snelheid van ons netwerk vergeleken met kopernetwerken. Ook geven we inzicht in onze wervingscampagne. Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief.  nieuwsbrief advertentie december 2015 BoekelNet

Nieuwsbrief 9 november 2015

In onze nieuwsbrief van 9 november vertellen we over het verloop van onze hernieuwde campagne en de aanbiedingen die onze aanbieders doen.

nieuwsbrief advertentie november 2015 BoekelNet

Huis aan huis brieven oktober 2015

Onderdeel van onze najaarscampagne is een huis aan huis brief bij die adressen die geen gebruik maken van ons netwerk. In de brief leggen we uit dat ons netwerk na 3 jaar heel stabiel blijkt en dat onze aanbieders hun service sterk verbeterd hebben. Maar het belangrijkste,  de voordelen van ons snelle glasvezelnetwerk. Als voorbeeld hieronder de brief zoals die is verstuurd naar panden in het buitengebied die nog nooit gebruik maakten van ons netwerk.

brief huis aan huis buitengebied 2015

 

Nieuwsbrief 20 oktober 2015

Onze hernieuwde wervingscampagne loopt volop. Onze aanbieders hebben goede aanbiedingen en de drukte bij Electroworld Wimvd Broek neemt toe.  In onze nieuwsbrief van 20 oktober hebben we aandacht voor de campagne.

nieuwsbrief advertentie oktober 2015 #2 BoekelNet

 

BoekelNet Garantie

Zoals in onze nieuwsbrief van 5 oktober vermeld hebben we een deal !  TriNed is de eerste aanbieder die onze stevige garantie onderschrijft. Daarmee denken wij de belangen voor de Boekelse mensen maximaal te kunnen zekeren. Komt u er immers met uw aanbieder niet uit dan kunt u BoekelNet inschakelen. Wilt u de complete garantievoorwaarden die wij met de aanbieder hebben afgesproken lezen dan klikt u op onderstaande link.

BoekelNet garantie 4

 

 

Nieuwsbrief week 41 (5 oktober) 2015

Inmiddels zijn we drie jaar in de lucht. We starten opnieuw een wervingscampagne. In onze nieuwsbrief van 5 oktober leest u hier alles over.

nieuwsbrief advertentie oktober 2015 BoekelNet

 

 

 

Onderhoud netwerk op 4 september 2015

In de vroege ochtend van 4 september zal onderhoud worden gepleegd.
Dit wordt in de nacht gedaan om overlast te minimaliseren.
Met de aanpassingen zullen de interactieve tv diensten stabieler worden.

 

Onderhoud 48 aansluitingen 7 juli 2015

Op zondag 5 juli is een storing ontstaan op 48 lijnen in de Julianastraat, Vlonder en Wilhelminastraat.

Deze problemen worden dinsdagmorgen aangepakt waardoor er tijdelijk geen signaal zal zijn.

Zie bijgaand bericht van aQuestora.

Onderhoud op complete netwerk op 23 juni

Op 23 juni om 5.00 uur in de ochtend zal er onderhoud op ons totale netwerk plaatsvinden.

Alle ip diensten (internet) zullen dan even uit de lucht zijn.

Zie bijgaande mededeling van a-Questora.

Onderhoud op netwerk CanalDigitaal 30 mei

Op 30 mei wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk van CanalDigitaal. Zij bijgaand bericht.

Borg teruggestort bij overstappers binnen netwerk

Inmiddels is met CanalDigitaal overeenstemming bereikt over het terugstorten van de borg voor klanten die direct na hun eerste jaar bij CanalDigitaal besloten over te stappen binnen ons netwerk. Klanten die in eerste instantie hun borg niet terugkregen hebben zich bij BoekelNet gemeld. De borg is destijds voldaan bij Glashelder. Door het faillissement vieldaar niets te claimen. Omdat een aantal klanten conform de voorwaarde een jaar diensten van CanalDigitaal hadden afgenomen en vervolgens binnen ons netwerk zijn overgestapt hadden ze recht op terugbetaling van de borg. Dat gold voor klanten die zich voor 1 april bij ons hadden gemeld. Deze mensen krijgen op heel korte termijn hun borg teruggestort.

Nieuwsbrief week 11 van 2015

In deze nieuwsbrief geven we u de stand van zaken van maart 2015. Ons netwerk is volwassen. Meerdere aanbieders bedienen de klanten en BoekelNet komt in de rol waar het hoort. Verder staan er nieuwe ontwikkelingen op til waarvan we de stand geven.

nieuwsbrief maart 2015 BoekelNet

 

Nieuwsbrief week 5 2015

In deze nieuwsbrief geven wij u de laatste ontwikkelingen op ons netwerk. Tevens leggen we de “BoekelNet garantie” nader uit. Klik op onderstaande link voor de gehele nieuwsbrief.

nieuwsbrief advertentie januari 2015 #2 BoekelNet

 

Nieuwsbrief week 3 in 2015

We zitten alweer in 2015 !  Wij wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar !  Voor ons wordt 2015 het eerste jaar dat we kunnen spreken van een volwassen netwerk. De techniek is stabiel, we hebben meerdere aanbieders en komen in de rol die we als stichting willen hebben. Ook weer tijd om u te informeren over de laatste ontwikkelingen en plannen. Klik op onderstaande link voor onze nieuwsbrief .

nieuwsbrief advertentie januari 2015 #1 BoekelNet

Compliment van de minister

In de najaarsuitgave 2014 van het maandblad VanOnderop! van het ministerie van VROM is minister Schultz van Haegen positief over ons eerste gemeentedekkend glasvezelnetwerk van Nederland. Dat is voor eens een heel mooi compliment. Onderstaand is dat compliment overgenomen, klik op de afbeelding voor een vergroting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderhoud 6 december

Op zaterdag 6 december om 23.30 zal onderhoud plaatsvinden aan het Netwerk van Canal Digitaal. Bij Almelo en Utrecht worden dan uitbreidingen van het netwerk gerealiseerd. Dat betekent wel dat het signaal van CanalDigitaal (internet en telefoon) wordt onderbroken. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 5 uur ‘s-morgens.  Wij hebben geprobeerd de werkzaamheden later uit te laten voeren. Om 23.30 uur wordt er immers nog volop gebruik gemaakt van ons netwerk. Dat is helaas niet gelukt.  Let op ! ook het telefoonsignaal van CanaldDigitaal klanten wordt onderbroken. Houdt indien mogelijk een mobiele telefoon bij de hand.

Deze melding geldt alleen voor CanalDigitaal klanten. Het signaal van Plinq en Trined wordt niet onderbroken. Ook het DVBC signaal zal niet worden onderbroken.

 

Nieuwsbrief week 47 (18 november 2014)

Deze nieuwsbrief is eigenlijk een special.  Hierin geven we aan dat we de kinderziektes voorbij zijn en de opstap naar een volwassen netwerk hebben gemaakt. We stellen kort onze (huidige)  drie dienstaanbieders aan u voor. De keuze is aan u !!

nieuwsbrief november 2014

 

 

 

Onderhoud 19 november

In de vroege morgen van 19 november zal er onderhoud op het netwerk plaatshebben. Voor de technische detail verwijzen wij naar onderstaande publicatie van aQuestora. De reden voor het onderhoud is het IP platform te verbeteren. Na het onderhoud moet het IP-tv beeld stabieler zijn, minder blokjes vertonen en het geluid beter synchroon blijven.

 

 

 

 

Nieuwsbrief 17 oktober 2014

In deze nieuwsbrief introduceren wij onze derde dienstaanbieder, Trined.

nieuwsbrief oktober 2014 #2 BoekelNet

 

 

 

Een derde aanbieder !

Twee weken na onze tweede aanbieder al een derde aanbieder op ons netwerk.

Voor € 42,50 per maand televisie, telefoon en internet met een snelheid van 150 MB !!

Dit wordt u aangeboden door:

Klik op onderstaande link voor de aanbieding van Trined

leaflet tarieven alles in een Boekelnet_LR

of ga naar www.trined.nl

 

 

 

Een nieuwe aanbieder !

Sinds 1 oktober 2014 is de concurentie toegelaten op ons netwerk.

Die nieuwe aanbieder is

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op onderstaande link voor de advertentie van Plinq.

Persbericht Boekelnet

Kijk op het tabblad “wie zijn wij” of op  www.plinq.nl voor meer info

Nieuwsbrief 3 oktober

In deze nieuwsbrief introduceren wij onze nieuwe aanbieder voor de particuliere markt Plinq. Verder geven we de hoofdpunten van de recente ontwikkelingen.

nieuwsbrief oktober 2014 BoekelNet

Onderhoud in de nacht van 21 op 22 september

In de nacht van 21 op 22 september (zondag naar maandag) wordt vanaf 0.00 uur gewerkt aan de voeding van het OnLine signaal. Dat betekent dat internet en IP-tv diensten last van zullen hebben van onderbreking De werkzaamheden betekenen dat er geen signaal naar Eindhoven gaat om vervolgens in Boekel te landen. De werkzaamheden beginnen al om 0.00 uur omdat ze redelijk omvangrijk zijn.   Om 6.00 ‘s-morgens wil men de werkzaamheden afgerond hebben.

Pluspaketten weer werkend

Vanaf vandaag (26 augustus 2014) is het mogelijk om de betaalde pluspaketten via uw IP-tv ontvanger te bekijken.  Dit geld dan voor de paketten HBO, Fox Sports eredivisie en Fox Sports international. Neem contact op met Canal-Digitaal voor de activatie van deze betaalde zenders.

Uitbreiding functies ip-tv Canal-Digitaal

Canal-Digitaal erkent dat er in de afgelopen periode fouten zijn gemaakt. Dat is mooi maar daar hebben we niet alles aan. “Los het maar gewoon op” zeggen we dan ik Boekel. Aan de oplossing wordt gewerkt maar in een grote organisatie als Canal-Digitaal gaat dat echter niet van de één op andere dag.

Daarom heeft Canal-Digitaal als tegemoetkoming een cadeau voor al haar Boekelse abonnees. Van 1 augustus tot 31 december 2014 krijgen alle abonnees het family EN entertainment pakket gratis, dit zijn 105 extra zenders !!  Ook krijgt iedereen de mogelijkheid gebruik te  maken van live TV opnemen en TV gemist.   Deze extra’s zijn berikbaar via IP-tv met uw interactieve tv box.

Onderstaand is de tekst uit de mail van Canal-Digitaal te lezen over dit onderwerp.

mail Canal 1 aug, cadeau aan Boekel

 

Nieuwsbrief 15 augustus

In onze nieuwsbrief van 15 augustus gaan we in op de actuele stand van zaken zo net na de vakantie. Via onderstaande link opent u de nieuwsbrief.

nieuwsbrief augustus 2014 BoekelNet

Aanpassing teruggedraaid

De aanpassing van het analoge signaal van 30 juli bleek teveel problemen met zich mee te brengen. De bedoeling was dat er een krachtiger en beter signaal doorgegeven zou worden. Het bleek echter dat diverse televisie toestellen en meedere Humax boxen het nieuwe signaal niet herkenden. Ook bleken de FM zenders niet goed door te komen. Daarom is na overleg met CanalDigitaal besloten de aanpassing ongedaan te maken. We maken nu weer gebruik van het signaal zoals dat was voor 30 juli.

Het kan zijn dat uw aparaat deze terugzetting niet zelf goed oppakt. U moet dan zelf uw toestel opnieuw naar de kanalen  laten zoeken. CanalDigitaal heeft dit in een mail aan alle klanten uitgelegd. Onze excuses voor het ongemak. De omzetting (en signaalverbetering) is tot nader order uitgesteld.

Aanpassing analoge TV signaal per 30 juli

CanalDigitaal gaat op 30 juli het analoge TV signaal omzetten. dat kan gevolgen hebben voor de instellingen op uw televisie. (Coax signaal en Humax) De omzetting heeft geen gevolgen voor het digitale signaal van IP-tv.  In bijgaande nieuwsbrief leest u hier alles over.

Canal brf analoog signaal juli 2014

Nieuwsbrief 11 juli 2014

Zo net vooor de vakantie brengen we een nieuwsbrief uit met de laatste ontwikkelingen. Met name gaan we hier in op vragen die ons de laatste weken veelvuldig gesteld worden. Klik op onderstaande link om de nieuwsbrief te openen.

nieuwsbrief juli 2014 BoekelNet

Aanpassen DVBC signaal 25 juni

Op 25 juni wordt ook het DVBC signaal (analoog tv signaal) omgezet naar CanalDigitaal. Hierover hebben we eerder al gecommuniceerd. Via onderstaande link komt u bij de melding van aQuestora.

aQuestora melding onderhoud

Nieuws update Canal Digitaal 20 juni 2014

Op 20 juni heeft CanalDigitaal een nieuws update uitgebracht. Daarin gaat men vooral in op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IP-TV. Via onderstaande link komt u op de nieuwsbrief.

Canal brf IP TV juni 2014

Nieuwsbrief 20 juni 2014

In onze nieuwsbrief van 20 juni vertellen we over de ontwikkelingen op dit moment en geven we een samenvatting van de informatieavond van 10 juni. Klik op onderstaande link om de nieuwsbrief te openen.

nieuwsbrief juni 2014 BoekelNet

Een IP-TV kastje zonder mijn abonnement te verhogen

Regelmatig krijgen wij de vraag of u met uw oude abonnement (geen interactief abonnement) ook gebruik kunt maken van het IP-TV kastje. Ja dat kan. Indien u op uw oude abonnement een IP-TV kastje bestelt kunt u gebruik maken van:

- EPG (electronische programmagids) U ziet in beeld welk programma nu speelt en wat het volgende programma wordt;

- TV Everywhere. U kunt televisie kijken op laptop, tablet en smartphone

- Pauzeren en opnemen basis. U kunt live televisie pauzeren.

Een reden temeer om het IP-TV kastje vandaag nog te bestellen en te gaan gebruiken !

Dune kastjes (IP-TV) werken niet meer

Vanaf 2 juni is het internetsignaal overgenomen door CanalDigitaal. Vanaf die datum werkt de interactieve televisie ook alleen via de M7 IP-TV kastjes.  In de week van 26 mei zijn alle abonnees met een pluspakket al van een IP-TV kastje van CanalDigitaal voorzien.

Tijdens het omschakelen op 2 juni bleek echter dat de “oude”  gebruikers van het ip-tv signaal van Glashelder werkend op de Dune kastjes geen verbinding meer konden maken.  Deze waren niet allen van tevoren daarover geinformeerd. Dat is duidelijk niet goed gegaan. Voor zover deze gebruikers overgaan op het nieuwe IP-TV platform van CanalDigitaal zullen zij deze week nog een M7 IP-TV kastje ontvangen en weer de beschikking hebben over interactieve televisie. Dune gebruikers die nog geen M7  IP-TV kastje hebben besteld raden wij aan dit met spoed te doen.

Op 4, 5 en 6 juni worden door Canal Digitaal alle IP-TV kastjes bij de postdienst aangeboden voor  verzending. Normaal gesproken moeten dan alle IP-TV gebruikers (zo’n 900 aanmeldingen)  voor 7 juni hun kastje in huis hebben.

Uitleg aansluiting IP-TV kastje

Voor BLOK – TV zijn opnames gemaakt waarin medewerkers van Wim vd Broek uitleg geven over het aansluiten van het IP-TV kastje.  Een heel handig filmpje waarmee u zelf aan de slag kunt met de installatie. Klik op onderstaande link voor het filmpje. Succes !

https://www.youtube.com/watch?v=15elm-VBDrg

 

Internet en telefonie storing 2 juni !!

Op 2 juni is in de middag een grote internet en telefonie storing geconstateerd. Die storing zit bij klanten die nog niet zijn omgezet op het nieuwe CanalDigitaal signaal. Alle klanten worden nu met spoed omgezet waardoor dit probleem verholpen moet zijn. In de loop van de avond van 2 juni denken we de zaken weer storingvrij te hebben. Onze excuses voor eventuele ongemakken.

Omzetten IP signaal op 2 en 3 juni

Na een proefweek bij 83 klanten is gebleken dat we over kunnen stappen naar de nieuwe digitale omgeving van CanalDigitaal. Voor veruit de meeste gebruikers verandert er weinig. Wel zullen de klanten die interactieve televisie van Compenz hadden (met de Dune box) over moeten schakelen op de IP-TV box van CanalDigitaal.

Voor alle andere klanten die de IP-TV box van CanalDigitaal hebben besteld betekent dit dat hun apparatuur vanaf 2 of 3  juni daadwerkelijk gebruikt kan worden en men de voordelen van IP-TV kan ervaren.

Bij 83 klanten is de omzetting al gedaan. In de nachten van 1 op 2 juni en 2 op 3 juni zallen alle andere klanten worden omgezet. Daar merkt u weinig van. Wel zal de verbinding ‘s-nachts enige tijd uitvallen. Het internetsignaal kan gedurende ± 5 minuten wegvallen. Het telefoonsignaal kan tot 2 uur wegvallen. Wij adviseren u daarom om een mobiele telefoon bij de hand te hebben voor noodgevallen.

Onze excuses voor eventuele ongemakken.

In onderstaand document meer technische info over deze omzetting.

Omzetten signaal CanalDigitaal

Openbaar WIFI is een feit !!!!

Het openbare WIFI netwerk voor ons centrum is een feit !

Dankzij de samenwerking van Nia Domo, de gemeente Boekel en BoekeleNet kunnen we op het gehele St. Agathaplein en het Sint Janplein genieten van een openbaar WIFI netwerk.

In bijgaand document kondigen we dit aan en ziet u hoe u in 3 stappen on line bent.  Wij wensen u veel plezier hiermee.

Voor BoekelNet is dit een begin. Graag zien wij andere ondernemers instappen om zo op termijn dit netwerk uit te bouwen.

Poster WIFI in Centrum a4

Nieuwsbrief 23 mei

Canal gaat vanaf week 22 (27 mei) over op haar eigen signaal. De werkzaamheden aan het inprikpunt in Eindhoven zijn klaar en de techniek is getest. Daarmee worden ook de digitale mogelijkheden voor u als klant fors uitgebreid. Daarom gaan we vanaf nu ook het IP-TV platform uitrollen. In bijgaande nieuwsbrief vertellen we daarover.

nieuwsbrief mei 2014 #2 BoekelNet

Nieuwsbrief 9 mei

In bijgaande nieuwsbrief melden wij de ontwikkelingen van begin mei. De introductie van het interactieve pakket van CanalDigitaal. De introductie van onze tweede aanbieder op de particuliere markt, PLINQ en de start van het uitrollen van een WIFI netwerk in het centrum.

nieuwsbrief mei 2014 BoekelNet

Uitlevering interactieve televisie (IP-TV) gestart !!

Zoals gezegd, in mei wordt gestart met de uitlevering van het interactieve digitale pakket van CanalDigitaal. Kijk op de website voor de details van de aanbieding. Met onderstaande brief worden alle tv afnemers van Canal op de hoogte gebracht van de gratis aflevering van de IP-TV ontvanger.

Canal brf IP TV mei 2014

Nieuwsbrief 25 april 2014

Het is even rustig met de berichten rondom BoekelNet. Toch zitten we niet stil !  In de nieuwsbrief van 25 april geven we de stand van zaken weer.

nieuwsbrief april 2014 BoekelNet

Definitief omzetten telefoon

In de nacht van zondag 6 op maandag 7 april worden de telefoonnummers van CanalDigitaal klanten definitief omgezet.  Als gevolg hiervan kan het zijn dat u tussen 1.00 uur en 9.00 uur korte tijd niet bereikbaar bent. Dit kan per adres maximaal 2 uur duren. Wij adviseren u voor noodgevallen een mobiele telefoon bij de hand te houden. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Onderhoud op donderdag 20 maart

Donderdagochtend, 20 maart 2014 zal vanaf 1:00 uur worden gestart met de upgrade naar versie 1.11.2 (RC4) van de Genexis modems. De upgrade zal dan binnen 5 uur vanaf 1:00 uur worden uitgevoerd, na de upgrade zal het modem automatisch rebooten om de nieuwe software actief te maken waardoor de diensten zo’n 4 minuten onderbroken worden.

De software is succesvol getest in het Lab en bij de friendly customers. Deze upgrade is een “bug fix” voor een geheugen lek en bevat geen nieuwe features.

Mocht het voorkomen dat na de upgrade het modem niet meer werkt dan wordt geadviseerd om de spanning een aantal seconden van het modem af te halen waarna deze reboot en goed opstart.

Onze excuses voor eventueel overlast.

Mail curator Glashelder #2

Zoals wij in onze post van 6 maart 2014 al hebben aangegeven zijn er door de curator van Glashelder herinneringen gestuurd naar abonnees voor vordering inzake achterstallige betalingen. Deze vorderingen blijken niet altijd terecht !!

Controleer goed of de vordering terecht is, als dat niet het geval is adviseren wij u niet te betalen. De curator basseert zijn vordering op gegevens van Glashelder. Dat die niet altijd correct zijn gebleken is ons duidelijk. In onderstaand document treft u de mailwisseling die wij hierover met de curator hebben gehad.

Reageer wel  op de mail. Dan kan aan sander@glashelder.nl  of rechtstreeks bij de curator via mt@thladvocaten.nl

Via onderstaand link ziet u onze mailwisseling hierover met de curator.

mailwisseling curator

Onderhoud op vrijdag 7 maart

Aanstaande vrijdag 7 maart vanaf 1:00 uur wordt er gestart met de upgrade naar versie 1.11.1 van de Genexis modems. De upgrade zal dan binnen 5 uur vanaf 1:00 uur worden uitgevoerd, na de upgrade zal het modem rebooten waardoor de diensten zo’n 4 minuten onderbroken worden.

De software is succesvol getest in het Lab en bij de friendly customers. Deze upgrade is een “maintenance release” en bevat geen nieuwe features.

Mail curator Glashelder

Begin maart is door de curator van Glashelder een mail gestuurd naar alle abonnees met achterstallige betalingen.  Wij adviseren u goed te kijken of de vordering terecht is !  Indien u diensten heeft afgenomen en die nog niet heeft betaald en deze lopen over de periode TOT 1 februari dan kan de vordering terecht zijn en dient u te betalen.

Indien u echter van mening bent dat de vordering onterecht is dan moet u op de mail reageren.  Onterechte vorderingen zijn bijvoorbeeld in geval van niet of half geleverde diensten maar ook in geval van het niet werken van de overstapservice.  Vaak komt het voor dat door het niet goed opzeggen van oude contracten door Glashelder u met dubbele facturen wordt geconfonteerd. Glashelder heeft toegezegd dat dit niet zou gebeuren en daarom is zo’n vordering onterecht.  Indien dit buiten uw schuld om is gedaan adviseren wij u om de vordering niet (geheel) te betalen.   Wij adviseren u WEL te reageren. Het beste per mail naar sander@glashelder.nl

Wij van BoekelNet hebben Glashelder gevraagd om te stoppen met het op deze manier proberen te innen van onterechte facturen.

 

Nieuwsbrief week 8 (14 feb 2014)

De veranderingen gaan snel. Daarom voor de derde week op rij een nieuwsbrief. Hierin komen we terug op de gehouden informatieavonden.

persbericht februari 2014 #3 BoekelNet

 

Informatie avonden 12 en 13 februari

Op 12 en 13 februari hebben we informatieavonden gehouden inzake de overgang naar Glashelder. Deze avonden in Nia Domo en De Horst zijn in totaal door ± 200 man bezocht. Met onderstaande link komt u op de door BoekelNet gegeven informatie.

Presentatie 12-13 feb 2014-1

 

Vanaf 12 februari vervalt het overgangsformulier

De ontwikkelingen gaan snel. Op 12 februari heeft Canal Digitaal het klantenbestand van Glashelder compleet overgenomen. Dat betekent dat u vanaf die datum geen overgangsformulier meer hoeft in te vullen. Vanaf 12 februari is het omgekeerd. U dient een formulier in te vullen indien u wenst te stoppen met BoekelNet. In de week van 17 februari gaat Canal Digitaal dit met een brief aan alle abonnees uitleggen.

 

Informatie avond Canal Digitaal (nieuwsbrief 7 februari)

Op woensdag 12 en donderdag 13 februari zullen informatie avonden worden gehouden over de overgang naar Canal Digitaal. In onze nieuwsbrief van 7 februari berichten wij daar uitgebreid over. Zie onderstaande link.

 

persbericht februari 2014 #2 BoekelNet

 

BoekelNet verder met CanalDigitaal

Vanaf 1 februari 2014 is Canal Digitaal onze nieuwe provider.

BoekelNet is blij met deze grote provider met 1,5 miljoen klanten. Canal Digitaal wil met name in de “vrije” glasvezelnetwerken haar marktsegment gaan vergroten en start daar een landelijke campagne voor op. BoekelNet is blij om als eerste gemeentedekkend netwerk met Canal Digitaal diensten aan de slag te kunnen. In onderstaande nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van deze verandering.

persbericht februari 2014 BoekelNet

 

 

BoekelNet stopt met Glashelder.

31 januari 2013. Door de aanhoudend slechte prestaties heeft BoekelNet moeten besluiten te stoppen met Glashelder. Dat hebben we in een brief op 27 januari aan Glashelder medegedeeld. Wij betreuren deze  -voor ons noodzakelijke-  stap. Voor u als klant verandert er voorlopig weinig. Wij zullen op heel korte termijn met onze oplossing komen.  In onderstaand persbericht gaan we hier verder op in.

persbericht januari 2014

Onderhoud op 24 januari 2014

Wij ervaren dat de schakelaars in onze pop stations soms onverwacht uitvallen. Dit wordt veroorzaakt door een te groot aantal schakelingen in een korte tijdsperiode.  Om te achterhalen waar deze grens ligt en daarmee in de toekomst problemen te voorkomen zullen wij op vrijdagochtend 24 januari tussen 6:00u en 6:30u een aantal inschakeltests uit moeten voeren.

Wij gaan dan een groep van 12 switches (max 288 klanten) een aantal keer herstarten waardoor er meerdere onderbrekingen van signaal gedurende 3 minuten zullen plaatsvinden. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Oplossing nummerherkenning

Veel klanten merken nu dat bij het bellen van Glashelder abonnees onderling de nummerherkenning niet werkt. In plaats van uw telefoonnummer komt er een code in beeld. Dat heeft te maken met de software in de modems. Om dat te verhelpen worden in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 januari vanaf 1.30 uur alle modems van afstand gereset. De werkzaamheden zullen enkele uren in beslag nemen. Daardoor heeft u gedurende ± 15 minuten geen signaal. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Onderhoud aan netwerk 31 december 2013

In de vroege nacht van 31 december zal er onderhoud plaatsvinden in het POP station te Boekel. Van 1.30 tot 2.00 uur zullen alle netwerkswitches van nieuwe software worden voorzien. Dat betekent dat alle aansluitingen zo’n 3 minuten buiten dienst zullen zijn. Met dit onderhoud zal de stabiliteit van het netwerk verbeteren. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Borg modem is exclusief BTW

Wij kregen opmerkingen dat Glashelder bij de facturering ook BTW berekent over de borg op het modem. Dat kan natuurlijk niet. Wij hebben Glashelder daar op aangesproken en ons is toegezegd dat dit bij de eerstvolgende factuur wordt hersteld.

Presentatie informatie avond 10 december

Op 10 december hebben we in een goed gevuld Nia Domo de problemen van het aansluitproces besproken.  Ook hebben we aangegeven hoe BoekelNet deze problemen gaat oplossen. Via onderstaande link kunt u de presentatie zien zoals die is gehouden.

Presentatie 10 dec 2013 website

 

Persbericht week 49, informatieavond

Perbericht week 49, gepubliceerd 3 december 2013

In dit persbericht kondigen we de informatieavond van 10 december aan. Verder gaan we in op onze aanpak van de problemen en laten we weten wat de jongste ontwikkelingen zijn.

persbericht december 2013

 

De kerkbeelden kunnen live !

Afgelopen weken hebben we definitieve afspraken gemaakt met de parochie en het zorgcentrum. Daardoor kunnen we het leveren van de kerkbeelden op ons netwerk nu definitief gaan maken. De komende maand zullen technische aanpassingen verricht moeten worden en dan zullen we in de loop van januari 2014 de kerkbeelden via ons BoekelNet kanaal uitzenden.

Daardoor wordt het BoekelNet kanaal weer van extra diensten voorzien. Naast de BLOK uitzending en de BLOKkrant komen daar nu ook de kerkbeelden op. Verder willen we op korte termijn ook de kabelkrant van Sint Petrus uit gaan zenden.

Met de parochie en zorgcentrum is afgesproken dat deze beelden in elk geval het eerste jaar kostenloos ter beschikking worden gesteld.

Ook het zorgcentrum wordt aangesloten

Met het zorgcentrum zijn nu definitief afspraken gemaakt over aansluiting. Eerder hebben we dat niet gedaan omdat het deelname percentage in het zorgcentrum achterbleef. Nu hebben we met onze partners en het zorgcentrum maatwerk afspraken kunnen maken zodat het gehele centrum wordt aangesloten op de toekomst. Alle wooneenheden worden voorzien van een afzonderlijke aansluiting. Willen de bewoners daadwerkelijk meedoen met BoekelNet dan kunnen ze zich op de normale manier aanmelden. Inmiddels (1 december) hebben we al 13 deelnemers.

Aanbieder voor de zakelijke markt

Anders dan voor particulieren is ons netwerk al direct open voor concurrentie op de zakelijke markt. Vanaf november 2013 is Signet actief klanten aan het werven in Boekel. We zijn blij met Signet, het is een grote speler met een uitstekende dienstverlening voor zakelijke klanten. U betaalt iets meer maar daar staat een uitstekende dienstverlening tegenover. Bent u ondernemer en heeft u interesse kijk op     http://signet.nl/boekel    waar een aparte pagina voor Boekel is aangemaakt.

 

 

 

 

Klik op onderstaande link voor de folder van Signet.

Voordelig zakelijk internet en telefonie (website)

 

 

 

 

 

 

Interactieve televisie werkt (nog) niet goed

Zoals wij in onze nieuwsbrief van week 46 aangeven zijn we niet tevreden over de kwaliteit van de interactieve televisie. Dit is nou net bij uitstek een product dat behoefte heeft aan het snelle glasvezelnetwerk. De problemen die we ondervinden zitten echter niet in het netwerk maar in de dienst. In ons persbericht zeggen we hierover:

Zo’n 280 abonnees hebben gekozen voor interactieve televisie. Dit is de toekomst van het televisie kijken. Zaken als pauzeren, programma gemist en opnemen in de cloud zijn daarvan de voorbeelden. Het product dat Glashelder daarvoor nu aanbiedt is niet goed,  teveel storing en er wordt niet geboden wat is toegezegd. Op dit moment wordt dit pakket ook niet meer uitgeleverd. Eerst moeten de problemen verholpen zijn. Glashelder heeft daarvoor 4 weken de tijd gekregen. Lukt het niet dit pakket op orde te krijgen dan zullen we met een alternatief komen. Abonnees die al interactieve tv in huis hebben (met de Dune box) hoeven voorlopig niet voor het interactieve te betalen. Zij worden op de hoogte gesteld zo gauw er een oplossing is. Willen deze abonnees helemaal van hun interactieve pakket af en terug naar “standaard” televisie dan maken wij dat mogelijk.

Persbericht week 46, de voortgang

Persbericht week 46, gepubliceerd 8 november 2013

In dit bericht vertellen we over de problemen die we ondervinden bij het aansluiten en het omzetten. Ook geven we aan hoe wij hiermee omgaan.

persbericht november 2013

Persbericht week 43, de aansluiting #3

Persbericht week 43, gepubliceerd 18 oktober 2013.

In dit persbericht geven we de stand van de aansluitingen weer.  Ook vertellen we wat er de laatste weken zoal speelt en hoe wij daarmee omgaan.

 persbericht oktober 2013 #2

 

Uitval door onderhoud

In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 oktober is ons netwerk uit de lucht geweest in verband met onderhoud. Dit was aangekondigd op de site van Glashelder. Het onderhoud zou starten om 2.00 uur. Een tijdstip dat er niet heel veel gebruikers meer op ons netwerk zitten. Door een fout in de communicatie is echter al om 12 uur ‘s-nachts gestart. Dan zitten er nog veel gebruikers op ons netwerk. Heel vervelend.

Wij hebben Glashelder daarop aangesproken. Het blijkt echter dat dit onderhoud op de hoofdverbinding naar Eindhoven zat. Dat is een verbinding van de spoorwegen. Die plannen juist ‘s-nachts het onderhoud in vanwege beperkte drukte op het spoor. Samen met onze partners zijn we aan het onderzoeken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Onze excusses voor eventueel ongemak.

 

Persbericht week 40, de aansluiting #2

Persbericht week 40, gepubliceerd 1 oktober.

In dit persbericht geven we de voortgang van de aansluitingen weer. Verder handige tips over de startgids en wifi instellingen.

persbericht oktober 2013 vervolg aansluiting

Wifi tips

Het glasvezelmodem van BoekelNet is voorzien van een moderne Wifi voorziening. Dat noemen we de router.  Ondanks het gebruik van moderne apparatuur kan het toch voorkomen dat uw internet verbinding via Wifi soms hapert. Dit kan diverse oorzaken hebben, zo is de afstand tussen het glasvezelmodem en de plek waar u gebruik maakt van de wifi verbinding bepalend voor de snelheid en stabiliteit van de verbinding. Echter we zien ook dat er soms verbindingsproblemen ontstaan omdat uw iets oudere wifi apparaat  niet goed kan communiceren met ons modern glasvezelmodem.

 

We hebben daarom hieronder enkele tips vermeld waarmee u de wifi verbinding mee kunt verbeteren:

 

1.      Om te weten of de afstand tussen het glasvezelmodem en uw wifi apparaat te groot is kunt simpelweg dichter bij ons modem de verbinding testen. Werkt het dichtbij wel goed dan zijn er teveel obstakels die de een goede verbinding in de weg zitten.
U kunt dit oplossen door op een beter geschikte plek in huis een wifi accesspoint te plaatsen of gebruik te maken van een wifi extender. Deze apparaten zijn te koop bij Electroworld Wim van den Broek of bij uw computerleverancier.

 

2.      Indien u reeds een goed functionerende router in huis had alvorens u overstapte op BoekelNet dan is het vaak mogelijk om die apparatuur te koppelen aan ons  glasvezelmodem. U hoeft dan uw wifi apparaten in huis niet opnieuw in te stellen en u kunt toch genieten van de snelle internet verbinding.

 

3.      Het kan voorkomen dat er sprake is van een generatie kloof tussen ons moderne glasvezelmodem en uw bestaande wifi apparaten. U kunt dit oplossen door uw modem op de 802.11b of 802.11g norm te zetten. Via onderstaande link krijgt u een stap-voor-stap handleiding hoe dit te doen. Nadeel daarvan is dat u geen gebruik maakt van de moderne en snellere 802.11g techniek maar voordeel is dat uw oudere apparatuur wel beter verbinding maakt.  

 

Indien u met uw apparatuur de maximale snelheid uit uw glasvezelverbinding wil halen adviseren wij uw computer echter te verbinden met een netwerkkabel. Pas dan zal u de snelheid van onze glasvezelkabel tot in uw computer doorvoeren.

 

aanpassen wifi norm_1

Persbericht week 38, de aansluiting

Persbericht van week 38, gepubliceerd 17 september

In dit persbericht geven we de voortgang van de aansluitingen weer. Verder enkele handige tips voor de abonnees.

persbericht september 2013 2 aansluiting

Persbericht week 36, versnelling activatie

Persbericht week 36, versnelling van de activaties.

In dit bericht leggen we uit dat we ervoor hebben gekozen om onze aannemer (Spitters) mee te laten helpen met de daadwerkelijke aansluiting in huis.

 persbericht september 2013 activatie

Persbericht week 34, de voortgang

Persbericht week 34, plaatsing 16 augustus 2013, de voortgang van de aansluitingen.

In dit persbericht melden we dat het netwerk in de grond ligt. We geven een update van de procedure van de aansluitingen. Verder geven we informatie van de bereikbaarheid van onze partners en BoekelNet tijdens de aansluitperiode.

 

persbericht augustus 2013 voortgang

De eerste aansluiting !

Op 29 mei hebben we de eerste aansluiting in bedrijf gesteld. Dat is gedaan op de Millseweg te Venhorst.  Bij de ingebruikname was de snelheid van de verbinding hoger dan 600 Mbps!

Via onze homepagina hebben we de gemeenschap Boekel-Venhorst hiermee gefeliciteerd.  Hiermee hebben we aangetoond dat het aansluiten van een hele gemeenschap kan!

Onze beleving (waarom het dus wel kan) geven we in bijgaand document.

motivatie bij uitnodiging eerste activatie

We hebben signaal !!!!

We hebben signaal.

Op 8 mei is Electroworld van den Broek  als eerste aangesloten op het netwerk van BoekelNet.  Bij van den Broek wordt het signaal en de pakketten nu uitgebreid getest alvorens we starten met het aansluiten van alle woningen in Boekel. En dat ons netwerk het inderdaad doet blijkt uit de eerste test. Bij van den Broek  werd een internet snelheid gehaald (over 1 vezeltje) van meer dan 500 Mbps !

Persbericht week 19, de voortgang van de uitvoering

Persbericht week 19, de voortgang van de uitvoering, plaatsing 14 mei 2013.

In dit persbericht melden we dat de pop’s zijn aangesloten, dat we de 60% deelname hebben gehaald,  dat het buitengebied en Venhorst klaar zijn en geven we inzicht in de vervolgstappen.

persbericht mei 2013 voortgang-1

Eerste huisaansluiting in Venhorst

Op 21 maart is in Venhorst de eerste huisaansluiting gerealiseerd. Dit noemen wij de HAS.  Dat betekent dat het eerste huis met een dubbele glasvezel is verbonden met het POP station Venhorst.  Vanaf nu worden er dagelijks tientallen woningen aangesloten.  Dat betekent nog niet dat de bewoners van deze woningen ook al gebruik kunnen maken van onze diensten. Dat kan pas vanaf de daadwerkelijke activatie. Wij denken dat die vanaf midden april kan plaatshebben.

Info avond d.d. 26 februari

Op 26 februari is de tweede informatie avond met betrekking tot de uitvoering gehouden.

Bijna 300 belangstellenden zijn daar naar toe gekomen. Na een welkom door voorzitter Gerry van Boxtel hebben sprekers van respectievelijk Glashelder, E-fiber en LCC uitleg gegeven over ons project. De nadruk lag daarbij op de uitvoering. Ook is een filmpje vertoont van de BLOK met betrekking tot de aansluiting in de meterkast. Via onderstaande link kunt u de presentatie van de avond bekijken.

Presentatie aanleg Boekel dd 26 feb 2013

 

En dat het druk was op deze avond kunt u hieronder zien.

 

Persbericht week 6 plaatsing netwerkstations

Persbericht week 6, plaatsing 5 februari 2013

In dit artikel kondigen we de plaatsing van de netwerkstations aan. Daarmee is het hart (eigenlijk de harten) van ons netwerk aanwezig en kunnen de glasvezels verbonden gaan worden.

Persbericht POP plaatsingx

Info avond uitvoering d.d. 18 december

Op 18 december hebben we de eerste informatie avond aangaande de uitvoering gehouden.

Dat hebben we gedaan in gemeenschapshuis De Horst te Venhorst. Daarvoor is gekozen omdat de werkzaamheden in het buitengebied van Venhorst op 4 december zijn gestart.

Na de inleiding door Gerry van Boxtel hebben sprekers van de uitvoerende partijen (E-fiber en LCC) uitleg gegeven over de werkzaamheden. Daarbij was er aandacht voor de werkzaamheden in de straat maar ook voor de aansluiting in de woningen. Verder is door Glashelder nog eens uitleg gegeven over de mogelijkheden van het pakket. Als laatste is de globale planning op hoofdlijnen doorgenomen.

In het voorjaar zullen de werkzaamheden ook in Boekel volop in uitvoering komen. Dan zal ook in Boekel zo’n informatieavond worden gehouden.  De datum leest u op onze site.

Onderstaand hebben we de gehouden presentatie opgenomen.

Presentatie aanleg Venhorst dd 18 dec 2012 v2_1

Persbericht week 50 WE ZIJN BEGONNEN !

Persbericht week 50, plaatsing 11 december 2012.

In dit artikel geven we aan dat we zijn begonnen!

Verder wordt uitleg gegeven over vragen bij de uitvoering,  geven we aan welke stappen worden doorlopen om u aan te sluiten en nodigen we u uit voor twee informatie avonden met betrekking tot de uitvoering.

persbericht december 2012 t, we zijn begonnen

Artikel weekblad week 48

In bijgaand artikel uit de editie Boekel van het Gemerts nieuwsblad wordt ingegaan op de goedkeuring van de raad en het besluit om te starten met de werkzaamheden.

2012 wk 48 redactioneel artikel voorpagina weekblad

Persbericht week 48 WE GAAN GRAVEN !

persbericht week 48, publicatie 26 november 2012

Hierin berichten we over de start van de werkzaamheden.
Verder geven we aan dat de samenwerkingsconstructie is aangepast en dat de gemeenschap Boekel een veel actievere rol en eigendom in het netwerk gaat krijgen.

persbericht november 2012 Voortgang BoekelNet, we gaan gra…

 

Actievere rol Boekel

In het Brabants Dagblad van 21 november stond een artikel naar aanleiding van het raadsbesluit van 20 november. De raad heeft besloten om garant te staan voor leningen van E-fiber Boekel bv (de eigenaar van het netwerk) en de afname van obligaties van BoekelNet. Daardoor heeft BoekelNet een eigendom verkregen op het netwerk van 40%. Verder zal er in E-fiber Boekel bv een Boekelse commissaris geplaatst gaan worden. Door deze aanpassing krijgen we als gemeenschap een veel actievere rol in het netwerk en blijft de inbreng voor een groot deel in Boekel.

Het artikel uit het Brabants Dagblad is niet helemaal juist in de genoemde bedragen. In ons volgende persbericht zullen we daar op terugkomen. Onderstaand is het persbericht opgenomen.

pers BD november 2012

Persbericht week 39

Persbericht week 39, publicatie 25 september.

Hierin berichten we over de gevolgen van de BTW verhoging per 1 oktober.
Ook geven we aan dat in samenspraak met Glashelder de aanbieding is verbeterd.

Verder wordt aangegeven dat de aanmedlingen na 1 oktober meer abonnement gaan betalen,  eenmalige aansluitkosten gaan betalen en slechts drie maanden korting gaan ontvangen.

persbericht september 2012 Voortgang BoekelNet, aanpassing…

Persbericht week 34

Persbericht week 34, publicatie 21 augustus

We berichten hierin over de voortgang.

persbericht augustus 2012

Zesde nieuwsartikel

Advertentie week 27,  publicatie 3 juli 2012

De inschrijfformulieren worden geteld…..

Wat we op het moment van aanleveren nog niet wisten…….52 % !!!!

2012 wk 27 Advertentie kleur

Informatie en inschrijfavond 27 juni

Op 27 juni 2012 hebben we in Nia Domo een laatste informatie avond en tevens inschrijfavond gehouden. Een druk bezochte avond met veel vragen. Je merkt dat bewoners intussen meer informatie hebben gekregen. De vragen gaan meer de diepte in.

Onderstaand is de presentatie van die avond opgenomen.

 

 

Vijfde nieuwsartikel

Advertentie week 26, publicatie 26 juni 2012

 

2012 wk26 Advertentie kleur

Info avond KBO succesvol verlopen

Ruim 140 aanwezigen bij de informatieavond gehouden in samenwerking met de KBO Boekel op 19 juni. Veel vragen waardoor de aanwezigen een beter beeld kregen van onze aanbieding. Zeer tevreden zijn wij er dan ook mee dat een overgrote meerderheid na afloop aangaf mee te gaan doen met ons project! Via onderstaande link komt u bij de door ons gegeven presentatie en krijgt u de gestelde vragen en het antwoord erop.

Vraag en antwoord Infoavond KBO

 Boekelnet presentatie kbo

Vierde nieuwsartikel

Advertentie week 25, publicatie 19 juni

Hierin wordt de eerste winnaar van de raamposteractie bekend gemaakt, verder gaan we dieper in op de zakelijke dienstverlening. Ook vinden we hierin informatie over de openbare informatieavond van 14 juni in Venhorst.  Het interview van de week is met Joan Sommers van Electroworld Wim van den Broek.

Derde nieuws artikel

Advertentie week 24  publicatie  12 juni

Hierin blikken we terug op de geslaagde informatie avond van 6 juni. Verder geven we antwoord op de gestelde vragen en leggen we de raamposter actie uit. Het intervieuw van de week is met burgemeester Bos die uitlegt waarom hij enorm blij is met de initiatieven van BoekelNet.

 

Tweede nieuws artikel

Advertentie week 23  publicatie  5 juni

Hierin leggen we de brief uit die bij iedereen in de bus is gevallen. Verder geven we info over de tweede verenigingsavond en geven we 10 goede redenenen om mee te doen. Het interview van de week is met Rene Tielemans, bekend van ZLTO en als ex prins  carnaval. Klik op onderstaande link om de pagina te openen.

 

 

 

 

 

2012 06 week 23 HR Advertentie 255x380mm Gemert Boekel

Eerste nieuws artikel

Advertentie week 22, publicatie 29 mei

 Hierin kondigen we aan dat we met ons aanbod komen en leggen we uit waarom we dat doen.

Verder geven we aan wat de komende weken de informatiemomenten worden.